Työ- ja opiskelukokemus

I thank you for sharing my post:

Tämä dokumentti on yksisivuinen CV näyttelijästä, taiteilijasta, urheilijasta, joka on videoammattilainen, mutta haluaa nyt psykologiksi.

Konstantin Nikkari (Suomesta)

Olen syntynyt vuonna 1986 (37-vuotias… 🤔)

Sähköpostini k553@konstantin.fi

Puhun englantia, venäjää ja suomea. Opiskelen saksaa. Kansalaisuuteni on Suomi.

190cm, urheilija (pikajuoksu ja painonnosto)

Tavoitteeni on ymmärtää itseäni ja oppia psykologiaa. Haluan psykologiksi vuonna 2029.

Olen kokenut paljon ja matkustanut ympäri maailmaa. Minut ovat tehneet Venäjällä syntyneet taiteilijavanhemmat. Juureni ovat sekoitus suomalaista, venäläistä ja joitain muita kansalaisuuksia. Olen valmistunut Lapin yliopistosta Muotoilun kandidaatiksi. Nämä opinnot auttoivat minua ymmärtämään, mitä ihmiset tykkäävät käyttää.

Opintojeni jälkeen työskentelin vartijana ja opiskelin jonkin aikaa myös Tampereella Poliisikorkeakoulussa. Ja kuten useimmat tavalliset suomalaiset, olen käynyt vuoden armeijan (sot. arvo: kersantti). Nämä opinnot auttoivat minua ymmärtämään, mitä turvallisuus on ihmisille.

Kolmenkymmenen ikävuoden kriisini jälkeen aloitin ammatin mallina ja näyttelijänä (IMDb & Wiki). Opiskeli Sanford Meisnerin alumnin alaisuudessa. Olen ollut kameran edessä mainoksissa, tv-sarjoissa ja elokuvissa. Nämä opinnot ovat opettaneet ilmaisemaan itseäni ja kuuntelemaan hyvin.

COVID-19 iski ammattiini melko lujasti ja siirryin työskentelemään kameran takana. Se on johtanut minut haastattelemaan mielenkiintoisia ihmisiä, kuten dominaa, suuria kansainvälisten yritysten johtajia, risteilyohjusten räjähdyksestä selvinneitä, avantouimareita, NATO-sotilaita, äitejä, isiä, masentuneita, kuuluisia poliitikkoja… Aloin ymmärtämään, mitä tarkoittaa olla ihminen, ei yksilötasolla vaan yleisesti. Voit nähdä operaattorityötäni osoitteessa raccoonbox.com.

Kokemukseni videontekijänä ja kaikki ennen sitä ovat saaneet minut todella haluamaan psykologian opintoja. Nyt etsin humanitaarista- ja sosiaalityötä.

Tästä blogista www.konstantin.fi löydät minun ajatuksia mielestä ja elämästä.

I thank you for sharing my post:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *